[ Zelf ervaren wat Krav Maga Personal Training voor je kan betekenen? Boek jouw training gemakkelijk online! ]
First Second Third

Krav Maga Personal & Small-group Training | Workshops

Trainingsaanbod

[ Krav Maga Personal Training ]

Personal Training

Alle aandacht voor jou!

Wil jij jezelf effectief leren verdedigen tegen verschillende aanvallen, dreigingen en andere vormen van geweld?
En tegelijkertijd jouw conditie, kracht, flexibiliteit en zelfvertrouwen verbeteren?

Dan is Krav Maga voor jou dé manier!

Krav Maga is het zeer effectieve en realistische zelfverdedigingssysteem uit Israël. Mede door deze effectiviteit wordt het systeem gebruikt door vele militaire- en politie-eenheden wereldwijd. Doordat technieken gebaseerd zijn op natuurlijke reacties kun je ze relatief snel aanleren en onder stress toe te passen.

Bereik je doelen met Personal Training!

In onze Personal / Privé Trainingen is alle aandacht voor jou. Hierdoor zal je nog sneller groeien en er zeker van zijn dat jij jezelf, indien nodig, kunt verdedigen!

[ Small-group Training ]

Small-group Training

Train samen met je vriend(inn)en!

Train je liever met meerdere personen?

Kies dan voor Small-group Training waarbij je traint in een kleine groep van 2 tot maximaal 6 personen. Small-group Training bied de gezelligheid van een kleine groep maar met de exclusiviteit van Personal Training. Een small-group training is te boeken als 'privé' sessie, waarbij je traint met bijvoorbeeld een aantal vrienden en/of vriendinnen, of je kunt aansluiten bij een bestaande training.

Je krijgt veel persoonlijke aandacht, zodat je in korte tijd veel kunt bereiken, terwijl je financieel voordeliger uit bent dan bij Personal Training. Je traint altijd op eigen niveau zodat iedereen bij een Small-group mee kan doen.

[ Workshops ]

Workshops

Actief, spannend en leuk!

Je wilt een activiteit organiseren, bijvoorbeeld als teambuilding, vrijgezellenfeest of gewoon voor de lol?

Boek dan een workshop Krav Maga bij Spartan Krav Maga!

Met een workshop Krav Maga organiseer je een sportieve activiteit die uitdagend, leuk maar ook voor iedereen geschikt is! Laat medewerkers, leerlingen of clubleden proeven wat Krav Maga precies inhoud. Ze zullen zich in een workshop al effectief leren verdedigen tegen een aantal veelvoorkomende aanvallen. De lessen uit de workshops zijn direct in het dagelijks leven toepasbaar en de deelnemers zullen nog vaak hieraan terugdenken.

Krav Maga is gebaseerd op natuurlijke reacties en daardoor relatief makkelijk aan te leren. Hierdoor kan iedereen aan deze workshop meedoen, ongeacht lichaamlijke conditie. Men traint op eigen niveau, dus een sport-en/of- martial arts achtergrond is niet nodig.

De voordelen van personal / small-group training

[ Gymzaal Strabrecht, Strabrecht 14 Heeze ] Spartan Krav Maga geeft twee maal per week les in Gymzaal Strabrecht, aan Strabrecht 14 in Heeze.
Dit is de gymzaal in het gebouw van IVN Natuur Educatie en gelegen achter Kinderopvang de Parel. De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Geldropseweg.

Klik hier om het actuele lesrooster te bekijken.

Contact

Spartan Krav Maga

Spartan Krav Maga is een onderdeel van
Spartan Self Defense

Spartan Krav Maga op social media
Onderdelen van Spartan Self Defense

Contact formulier

Wij delen je e-mailadres nooit met derden